Laktosefri
Glutenfri
Pannestekt torskefilet
med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjernerNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Smør
2 ss
Torskefilet
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 588 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 29 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for en friskere smak.
Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene av potetenes koketid.
Skjær pepperonien i strimler. Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og løken i 4–5 minutter, eller til løken er gyllen. Ha i 2 ss smør og pinjekjernene når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett litt smør mot slutten av steketiden.
Vel bekomme!