Pannestekt torskefilet med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner
Laktosefri
Glutenfri

Pannestekt torskefilet

med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Brokkoli
1 stk
Pepperoni
100 g
Sjalottløk
1 stk
Pinjekjerner
1 pakke
Smør
2 ss
(Melk)
Torskefilet
300 g
(Fisk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
588 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
29 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for en friskere smak.

 Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3–4 minuttene av potetenes koketid.
Skjær pepperonien i strimler. Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien og løken i 4–5 minutter, eller til løken er gyllen. Ha i 2 ss smør og pinjekjernene når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett litt smør mot slutten av steketiden.
Vel bekomme!