30-40
Laktosefri
Glutenfri
Meksikanske street food-tacos med pulled pork og friske grønnsaker, servert med chilimajones og lime
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep
Basisvarer
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie
- olje
Topping
Kjerneblanding
1 pakke
Meksikansk grillkrydder (Sulfitt)
1 pakke
Koriander
1 bunt
Pulled pork
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Grønnsaker
Lime
1 stk
Rød chili
1 stk
Reddiker
1 bunt
Rødløk
½ stk
Mango
½–1 stk
Maistortillaer
Maistortillaer
10 stk
Tilbehør
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 804 kcal
- Fett 42 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek maistortillaene i en stekepanne på middels varme i 1–2 minutter på hver side. Pakk de stekte tortillaene inn i aluminiumsfolie slik at de holder seg varme frem til servering.
- Varm opp stekeovnen til 200 grader.
- Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjerneblandingen og det meksikanske grillkrydderet i 1–2 minutter. Ha kjerneblandingen over på en tallerken. Skyll og grovhakk korianderen. Ha den avkjølte kjerneblandingen i en serveringsskål, og bland inn korianderen.
- Pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele, og varm det opp på middels varme i omtrent 10 minutter, til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med salt og pepper.
- Maistortillaer: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i omtrent 10 minutter.
- Grønnsaker: Kutt limen i båter. Skyll og kutt chilien og reddikene i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og del mangoen i små terninger. Fordel grønnsakene på et serveringsfat.
- Tilbehør: Ha chilimajonesen i en serveringsskål.
- God middag!