Spicy søtpotetsuppe med crispy kikerter og vårløk

Spicy søtpotetsuppe med crispy kikerter og vårløk

3.88 (84)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Spicy søtpotetsuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Kikerter
2 pakke
Garam masala
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
383 kcal
Fett:
14 g
Karbohydrater:
48 g
Protein:
16 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk gjerne et annet krydder til kikertene om du vil. Spisskummen eller røkt paprika funker også!

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft. 
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La suppen koke i omtrent 5 minutter, eller til den er gjennomvarm.
 Sil laken av kikertene, og tørk dem med et kjøkkenhåndkle. Fordel kikertene utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn garam masala-krydderet, og stek kikertene i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gylne.
Skyll vårløken, og kutt den i tynne skiver.
Topp suppen med kikertene og vårløken. Drypp over litt olivenolje, og krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!