Spicy søtpotetsuppe med crispy kikerter og vårløk
3.88 (84)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Spicy søtpotetsuppe
1 pakke
Kikerter
2 pakke
Garam masala
1 pakke
Vårløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 383 kcal
- Fett:
- 14 g
- Karbohydrater:
- 48 g
- Protein:
- 16 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk gjerne et annet krydder til kikertene om du vil. Spisskummen eller røkt paprika funker også!
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La suppen koke i omtrent 5 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Sil laken av kikertene, og tørk dem med et kjøkkenhåndkle. Fordel kikertene utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn garam masala-krydderet, og stek kikertene i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gylne.
Skyll vårløken, og kutt den i tynne skiver.
Topp suppen med kikertene og vårløken. Drypp over litt olivenolje, og krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!