Kyllingnuggets med potetmos, stekte grønnsaker og søt chilisaus

Kyllingnuggets med potetmos, stekte grønnsaker og søt chilisaus

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Evt. smør
    • pepper
    • salt
    Liste
    Liste
    Bilder
    Potetmos
    400 g
    Minipurreløk
    0,5 stk
    minimais
    1 pakke
    Blomkål
    0.5 stk
    Sweet chili-saus
    1 flaske
    Salt
    Pepper
    Koriander
    0.5 bunt
    Kyllingnuggets
    300 g
    Evt. smør
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Legg nuggetsene på et fat med litt kjøkkenpapir etter steking, så overflødig fett får renne av. Slik holder nuggetsene seg sprø frem til servering!

    Del blomkålen i mindre buketter, og kutt minipurreløken i tynne skiver. Finhakk korianderen.
    Varm opp potetmosen i en kjele på lav varme. Smak til med salt og smør rett før servering.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingnuggetsene i 3-4 minutter på hver side, til de er gylne og sprø.
    Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek minimaisen og grønnsakene fra punkt 1 i ca 3 minutter. Smak til med salt.
    Server med chilisausen.
    Vel bekomme!