Laktosefri
Pasta og kylling i ajvarsaus
med cherrytomater og grønne erterNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Linguine
200 g
Gul løk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
Ajvar
1 pakke
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 688 kcal
- Fett:
- 11 g
- Karbohydrater:
- 90 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i strimler. Skyll cherrytomatene.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og stek videre i 2 minutter. Tilsett persilladen, cherrytomatene, ajvaren og ½ dl vann. Kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Ha i ertene det siste minuttet av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med den.
Vel bekomme!