Pasta og kylling i ajvarsaus med cherrytomater og grønne erter
Laktosefri

Pasta og kylling i ajvarsaus

med cherrytomater og grønne erter
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Linguine
200 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Ajvar
1 pakke
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
688 kcal
Fett:
11 g
Karbohydrater:
90 g
Protein:
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i strimler. Skyll cherrytomatene.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og stek videre i 2 minutter. Tilsett persilladen, cherrytomatene, ajvaren og ½ dl vann. Kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Ha i ertene det siste minuttet av koketiden, og smak til med salt og pepper.
 Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med den.
Vel bekomme!