Ingefærbakt laksefilet og svart rissalat
med pak choy og reddiker, servert med mangorachaNy oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
Svart ris
125 g
Edamamebønner
1 pakke
Pak choy
1 stk
Reddiker
1 pakke
Gulrot
1 stk
Mangopuré
½–1 pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Laksefilet
270 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 741 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene med risen de to siste minuttene av koketiden.
Ha mangopurèen i en liten skål, og smak til med ønsket mengde av srirachaen og litt salt.
Fordel fisken i en ildfast form, og ha over ingefærblandingen og litt salt. Bak fisken i ovnen i 8–10 minutter. Skyll og grovhakk korianderen. Ta fisken ut av ovnen når den er ferdigbakt, og flak den forsiktig i mindre biter med to gafler. Vend den godt sammen med ingefærblandingen og strø korianderen over.
Skyll pak choyen og reddikene. Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Kutt pak choyen i strimler og reddikene i tynne skiver. Vend grønnsakene inn med den ferdigkokte risen og bønnene.
Ha rissalaten på et stort fat eller rett på tallerkener, og fordel den flakede fisken over. Ringle over mangorachaen til slutt.
Vel bekomme!