Ingefærbakt laksefilet og svart rissalat med pak choy og reddiker, servert med mangoracha

Ingefærbakt laksefilet og svart rissalat

med pak choy og reddiker, servert med mangoracha
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
Liste
Liste
Bilder
Svart ris
125 g
Edamamebønner
1 pakke
(Soya)
Pak choy
1 stk
Reddiker
1 pakke
Gulrot
1 stk
Mangopuré
½–1 pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
741 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
59 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene med risen de to siste minuttene av koketiden.
Ha mangopurèen i en liten skål, og smak til med ønsket mengde av srirachaen og litt salt.
 Fordel fisken i en ildfast form, og ha over ingefærblandingen og litt salt. Bak fisken i ovnen i 8–10 minutter. Skyll og grovhakk korianderen. Ta fisken ut av ovnen når den er ferdigbakt, og flak den forsiktig i mindre biter med to gafler. Vend den godt sammen med ingefærblandingen og strø korianderen over. 
Skyll pak choyen og reddikene. Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Kutt pak choyen i strimler og reddikene i tynne skiver. Vend grønnsakene inn med den ferdigkokte risen og bønnene.
Ha rissalaten på et stort fat eller rett på tallerkener, og fordel den flakede fisken over. Ringle over mangorachaen til slutt. 
Vel bekomme!