Pannestekt svinekam og eggnudler med ponzudressing og wokede grønnsaker
Laktosefri

Pannestekt svinekam og eggnudler

med ponzudressing og wokede grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Rød chili
1 stk
Koriander
1 bunt
Ponzusaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Svinekam i skiver
300 g
Rødløk
1 stk
Grønne bønner
150 g
Delt kinakål
150 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
596 kcal
Fett:
16 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hold av litt av korianderen til topping.

 Skyll og finhakk chilien og korianderen. Bland sammen ponzusausen, saften fra limen, 1 ts sukker, korianderen og ønsket mengde av chilien i en skål.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med litt salt, og stek det i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gyllent og gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken.
 Skrell og kutt løken i strimler. Skyll bønnene og kutt vekk endene. Kutt kinakålen i grove strimler. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene under lett omrøring i omtrent 2 minutter, og krydre med litt salt og pepper.
Kutt kjøttet i strimler. Vend de ferdigkokte nudlene med grønnsakene, og topp med kjøttet og ponzudressingen. 
Vel bekomme!