Laktosefri
Pannestekt svinekam og eggnudler
med ponzudressing og wokede grønnsakerNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Rød chili
1 stk
Koriander
1 bunt
Ponzusaus
1 pakke
Lime
1 stk
Sukker
1 ts
Eggnudler
125 g
Svinekam i skiver
300 g
Rødløk
1 stk
Grønne bønner
150 g
Delt kinakål
150 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 596 kcal
- Fett:
- 16 g
- Karbohydrater:
- 68 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hold av litt av korianderen til topping.
Skyll og finhakk chilien og korianderen. Bland sammen ponzusausen, saften fra limen, 1 ts sukker, korianderen og ønsket mengde av chilien i en skål.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med litt salt, og stek det i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gyllent og gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken.
Skrell og kutt løken i strimler. Skyll bønnene og kutt vekk endene. Kutt kinakålen i grove strimler. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene under lett omrøring i omtrent 2 minutter, og krydre med litt salt og pepper.
Kutt kjøttet i strimler. Vend de ferdigkokte nudlene med grønnsakene, og topp med kjøttet og ponzudressingen.
Vel bekomme!
