Rask vegetarlasagne med frisk eplesalat

Rask vegetarlasagne

med frisk eplesalat
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Bolognese med linser
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
250 g
(Melk, Laktose)
Ferske pastaplater
½–1 pakke
(Egg, Hvete)
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Mamma Mia salatblanding
75 g
Rødt eple
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
728 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
107 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan ha bolognesen rett i formen uten å varme den, men da må du legge til 5 minutter steketid i ovnen.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
 Varm opp bolognesen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring (se tips).
 Fordel bolognesen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt ildfast form, og avslutt med bechamelsausen. Riv Grana Padano-osten på et rivjern over lasagnen. Stek lasagnen midt i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
 Skyll og kutt eplet i små terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha salaten, eplet og løken i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, eddik, salt og pepper. 
Vel bekomme!