Rask vegetarlasagne
med frisk eplesalatNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- olivenolje
- pepper
- salt
Bolognese med linser
600 g
Bechamelsaus
250 g
Ferske pastaplater
½–1 pakke
Grana Padano
1 pakke
Mamma Mia salatblanding
75 g
Rødt eple
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 728 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 107 g
- Protein:
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan ha bolognesen rett i formen uten å varme den, men da må du legge til 5 minutter steketid i ovnen.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Varm opp bolognesen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring (se tips).
Fordel bolognesen, bechamelsausen og lasagneplatene lagvis i en smurt ildfast form, og avslutt med bechamelsausen. Riv Grana Padano-osten på et rivjern over lasagnen. Stek lasagnen midt i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skyll og kutt eplet i små terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha salaten, eplet og løken i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, eddik, salt og pepper.
Vel bekomme!