Fullkornspenne med mør oksebog, ajvar og sauterte grønnsaker
Laktosefri

Fullkornspenne med mør oksebog

ajvar og sauterte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Fullkornspenne
200 g
(Hvete)
Langtidskokt storfebog
250 g
Oksebuljong
½ pakke
Ajvar
1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Vann
½ dl
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Rød paprika
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
655 kcal
Fett:
14 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Ha kjøttet, kraften fra posen, buljongen og ½ dl vann over i en kjele. Kok opp og la det småkoke under lokk i omtrent 10 minutter. Dra kjøttet fra hverandre med to gafler til litt grove biter. Vend inn ajvaren og la det småkoke frem til servering. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene.
 Kutt brokkolien i små buketter, skrell stilken og kutt den i små terninger. Skrell og kutt løken i båter. Rens og kutt sjampinjongen i skiver. Skyll og rens paprikaen, og kutt den i terninger.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2–3 minutter, til de har fått litt farge. Krydre med litt salt og pepper.
 Vend grønnsakene inn med kjøttet, og topp pastaen med kjøtt- og grønnsakssausen.
Vel bekomme!