Kremet pasta linguine med biffstrimler og karamellisert paprika

Kremet pasta linguine

med biffstrimler og karamellisert paprika
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Linguine
200 g
(Hvete)
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Urtemiks
½–1 pakke
Grana Padano
1 pakke
(Egg, Melk)
Pastavann
½ dl
Marinerte biffstrimler
250 g
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Sukker
1 ts
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
902 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
93 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på omtrent ½ dl av pastavannet før den siles.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Ha i kjøttet, og la det steke uten å røre i det i 2 minutter, slik at det får en gyllen stekeskorpe. Snu på kjøttet, og stek videre i 1–2 minutter til. Ha kjøttet over på en tallerken.
 Skyll og kutt paprikaene i tynne strimler. Skrell løken og hvitløken, og kutt dem i tynne skiver. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek løken, hvitløken, paprikaene og 1 ts sukker under omrøring i omtrent 5 minutter, eller til det er mykt og gyllent. Krydre med litt salt og pepper, og vend inn biffstrimlene.
 Ha pastavannet og fløten i kjelen etter pastaen, og gi det et oppkok. La sausen koke i 2 minutter, og smak til med urtemiksen, sitruskrydderet og eventuelt litt salt og pepper. Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og vend den og den ferdigkokte pastaen inn med sausen. 
Vel bekomme!