Kremet pasta linguine
med biffstrimler og karamellisert paprikaNy oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pastavann
- pepper
- salt
- smør
- sukker
Linguine
200 g
Kokestabil matfløte
1 pakke
Sitruskrydder
½–1 pakke
Urtemiks
½–1 pakke
Grana Padano
1 pakke
Pastavann
½ dl
Marinerte biffstrimler
250 g
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Smør
1 ss
Sukker
1 ts
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 902 kcal
- Fett:
- 39 g
- Karbohydrater:
- 93 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på omtrent ½ dl av pastavannet før den siles.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Ha i kjøttet, og la det steke uten å røre i det i 2 minutter, slik at det får en gyllen stekeskorpe. Snu på kjøttet, og stek videre i 1–2 minutter til. Ha kjøttet over på en tallerken.
Skyll og kutt paprikaene i tynne strimler. Skrell løken og hvitløken, og kutt dem i tynne skiver. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek løken, hvitløken, paprikaene og 1 ts sukker under omrøring i omtrent 5 minutter, eller til det er mykt og gyllent. Krydre med litt salt og pepper, og vend inn biffstrimlene.
Ha pastavannet og fløten i kjelen etter pastaen, og gi det et oppkok. La sausen koke i 2 minutter, og smak til med urtemiksen, sitruskrydderet og eventuelt litt salt og pepper. Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og vend den og den ferdigkokte pastaen inn med sausen.
Vel bekomme!