Pasta linguine og kremet spicy sopp servert med sesmfrø, spinat og persille
Vegetar

Pasta linguine og kremet spicy sopp

servert med sesmfrø, spinat og persille
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Linguine
200 g
(Hvete)
Spinat
50 g
Portobellosopp
2 stk
Sjampinjong
100 g
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
(Soya)
Tomatpuré
½ pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Smør
1 ss
(Melk)
Pastavann
½–1 dl
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
630 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
87 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist sesamfrøene i en varm, tørr stekepanne i 30 sekunder og topp retten med dem hvis dere heller ønsker det.

Tilbered pastaen som anvist på pakken, men spar på 1 dl av pastavannet før pastaen siles. Skyll spinaten, og vend den inn med den ferdigkokte pastaen.
 Børt soppen fri for jord, og kutt dem i centimetertykke skiver. Skrell løken og hvitløken, og skyll chilien. Kutt løken, hvitløken og chilien i tynne skiver. 
 Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss smør. Stek soppen, løken, hvitløken og halvparten av chilien under omrøring i omtrent 5 minutter, eller til det er gyllent. Krydre med litt salt, og tilsett sesamfrøene, soyasausen, tomatpureèn og fløten. Kok opp og la sausen småkoke i 5 minutter. Spe med ønsket mengde av pastavannet, og smak eventuelt til med pepper og mer salt. 
 Skyll og finhakk persillen. Vend gjerne pastaen og spinaten inn med den kremede soppen, og topp med persillen og resten av chilien.
Vel bekomme!