Glutenfri
Biffsnadder med mørbrad
sopp og grønne bønner, servert med krydrede poteter og chilibearnèsNy oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Urtemiks
½–1 pakke
Rød paprika
1 stk
Grønne bønner
150 g
Rødløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Mørbrad
300 g
Bearnéssaus
½–1 pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 525 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 45 g
- Protein:
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, og stek potetbåtene i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til de er gylne og lett sprø.
Skyll paprikaen og de grønne bønnene. Skrell løken og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i strimler, fjern endene på bønnene, kutt løken i skiver og soppen i 4 båter.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det har fått en stekeskorpe. Ha kjøttet over på en tallerken, og la det hvile i 3 minutter. Stek grønnsakene i 3–4 minutter under omrøring, og krydre med litt salt og pepper. Skjær kjøttet i skiver, og vend skivene sammen med grønnsakene rett før servering.
Ha sausen i en liten kjele, og varm den opp på middels varme under omrøring. Smak til med ønsket mengde av srirachaen.
Ha det røkte paprikakrydderet, urtemiksen og litt salt i en liten skål, og krydre de ferdigstekte potetene med krydderrubben ved servering.
Vel bekomme!