Biffsnadder med mørbrad, sopp og grønne bønner, servert med krydrede poteter og chilibearnès
Glutenfri

Biffsnadder med mørbrad

sopp og grønne bønner, servert med krydrede poteter og chilibearnès
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Røkt paprikakrydder
½–1 pakke
Urtemiks
½–1 pakke
Rød paprika
1 stk
Grønne bønner
150 g
Rødløk
1 stk
Aromasopp
100 g
Mørbrad
300 g
Bearnéssaus
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Melk, Laktose)
Srirachasaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
525 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
45 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Skyll og kutt potetene i båter, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, og stek potetbåtene i ovnen i omtrent 25 minutter, eller til de er gylne og lett sprø.
Skyll paprikaen og de grønne bønnene. Skrell løken og børst soppen fri for jord. Kutt paprikaen i strimler, fjern endene på bønnene, kutt løken i skiver og soppen i 4 båter.
 Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det har fått en stekeskorpe. Ha kjøttet over på en tallerken, og la det hvile i 3 minutter. Stek grønnsakene i 3–4 minutter under omrøring, og krydre med litt salt og pepper. Skjær kjøttet i skiver, og vend skivene sammen med grønnsakene rett før servering. 
 Ha sausen i en liten kjele, og varm den opp på middels varme under omrøring. Smak til med ønsket mengde av srirachaen.
Ha det røkte paprikakrydderet, urtemiksen og litt salt i en liten skål, og krydre de ferdigstekte potetene med krydderrubben ved servering.
Vel bekomme!