Stirfry med plantebaserte chunks, eggnudler, paprika og peanøtter
Vegetar

Stirfry med plantebaserte chunks

eggnudler, paprika og peanøtter
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • vann
Pak choy
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Maisstivelse
¾ pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Plantebaserte chunks
280 g
Vann
1 dl
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Koriander
1 bunt
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
803 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
74 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne de ferdigkokte nudlene inn i stirfryen.

Skyll pak choyen og paprikaene. Kutt pak choyen i små båter og paprikaene i strimler. Ha den kinesiske woksausen, maisstivelsen, buljongen og 1 dl vann i et litermål, og rør det godt sammen.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Vend inn litt olje i de ferdigkokte nudlene for å forhindre at de klistrer seg sammen.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek de plantebaserte chunksene under omrøring i omtrent 3 minutter, eller til de er gylne. Tilsett pak choyen og paprikaen, og stek videre i 2 minutter. Ha i wokblandingen fra punkt 1, gi det et oppkok, og la stirfryen småkoke på lav varme i 2 minutter (se tips).
Skyll og grovhakk korianderen, og topp retten med den og peanøttene ved servering.
Vel bekomme!