Blomkålcurry med basmatiris, koriander og nanbrød
Vegetar

Blomkålcurry med basmatiris

koriander og nanbrød
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • smør
  • vann
Spinat
50 g
Blomkål
1 stk
Tomatpuré
1 pakke
Garam masala
1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Vann
½ dl
Smør
½ ss
(Melk)
Basmatiris
135 g
Nanbrød
½ pakke
(Hvete, Rug)
Koriander
1 bunt
Skjørost
½ pakke
(Melk, Laktose)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
773 kcal
Fett:
25 g
Karbohydrater:
105 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skyll spinaten, og del blomkålen i buketter. Varm opp en gryte til høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek blomkålen i 3–4 minutter, til den er gyllen. Ha i tomatpuréen og garam masalakrydderet, og stek videre i ett minutt. Ha i fløten og ½ dl vann, kok opp, og la gryten småkoke i 3–4 minutter. Vend inn ½ ss smør og spinaten mot slutten av koketiden, og smak til med salt.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Tilbered nanbrødene som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk korianderen, og bland den med skjørosten og litt salt i en skål. Strø osteblandingen over curryen før servering, og server yoghurten og nanbrødene ved siden av.
Vel bekomme!