Minuttbiff av storfe med maiskrem, bakte søtpotetstaver og rødvinssaus

Minuttbiff av storfe med maiskrem, bakte søtpotetstaver og rødvinssaus

Ny oppskrift
Under 45 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Aluminiumsfolie
    • bakepapir (kan sløyfes)
    • glutenfri soyasaus
    • laktosefri melk
    • laktosefritt smør
    • olje
    • pepper
    • salt
    Liste
    Liste
    Bilder
    Søtpoteter
    2 stk
    Bakepapir (kan sløyfes)
    Maiskorn
    1 pakke
    Laktosefri melk
    Laktosefritt smør
    Glutenfri soyasaus
    Rosenkål
    200 g
    Aluminiumsfolie
    Minuttbiff av storfe
    300 g
    Rødvinssaus
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek kjøttet i to omganger for best stekeresultat!

    Sett stekeovnen på 220 grader.
     Skrell og kutt søtpotetene i staver og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte og gylne.
     Hell vannet av maiskornene, og ha dem i en kjele med 1/2 dl laktosefri melk og 1 ss laktosefritt smør. Kok opp, og kjør deretter blandingen sammen med en stavmikser. Smak til med 1 ts glutenfri soyasaus og pepper. Spe på med mer laktosefri melk om ønskelig. La maiskremen stå på lav varme frem til servering.
    Kutt rosenkålene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek rosenkålene i ca. 4 minutter, til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper. Ha rosenkålene over i en serveringsskål, og dekk dem med aluminiumsfolie, slik at de holder seg varm frem til servering.
    Kok opp rødvinssausen i en kjele, og la den stå på lav varme frem til servering. 
    Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Krydre med litt salt og pepper.
    Vel bekomme!