
Minuttbiff av storfe med maiskrem, bakte søtpotetstaver og rødvinssaus
Ny oppskrift
Under 45 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- bakepapir (kan sløyfes)
- glutenfri soyasaus
- laktosefri melk
- laktosefritt smør
- olje
- pepper
- salt
Søtpoteter
2 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Maiskorn
1 pakke
Laktosefri melk
Laktosefritt smør
Glutenfri soyasaus
Rosenkål
200 g
Aluminiumsfolie
Minuttbiff av storfe
300 g
Rødvinssaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i to omganger for best stekeresultat!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte og gylne.
Hell vannet av maiskornene, og ha dem i en kjele med 1/2 dl laktosefri melk og 1 ss laktosefritt smør. Kok opp, og kjør deretter blandingen sammen med en stavmikser. Smak til med 1 ts glutenfri soyasaus og pepper. Spe på med mer laktosefri melk om ønskelig. La maiskremen stå på lav varme frem til servering.
Kutt rosenkålene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek rosenkålene i ca. 4 minutter, til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper. Ha rosenkålene over i en serveringsskål, og dekk dem med aluminiumsfolie, slik at de holder seg varm frem til servering.
Kok opp rødvinssausen i en kjele, og la den stå på lav varme frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Krydre med litt salt og pepper.
Vel bekomme!