Hei! Det er jeg som er Adam!

Den velkjente tidsklemma gjør at det ikke alltid er like lett å få hverdagene til å gå rundt. Kjøring og henting, fritidsaktiviteter for store og små, og sist men ikke minst, middagen. Dessverre er det ofte middagen som får svi når tidsklemma strammer som mest. Mitt største ønske er at vår matkasse kan være med på å gjøre hverdagen din enklere, ta middagen tilbake og samle familien rundt middagsbordet igjen.

Inspirasjon og matglede

Å få inspirasjon, sunnhet og matglede levert i en kasse hver uke – det blir vel ikke særlig bedre enn det?

Når jeg skaper en meny prøver jeg å finne en balanse mellom det sunne og det gode, en balanse som holder både humør og kropp på topp – for hele familien. Våre matkasser inneholder rene råvarer og lite halvfabrikat. Da får du lettere oversikt over hva du faktisk spiser, og får en sjanse til å lære deg mer om råvarer, krydder, sauser og annet som er kjekt når du skal lage mat fra bunnen av.

Alle burde få prøve nye smaker

Med lang erfaring fra restauranter med gjester i alle slags aldre, vet jeg selvfølgelig at barn ikke blir født med en umiddelbar smak for karri, romanesco, spisskummen eller andre lite brukte krydre og råvarer. Men vi blir heller ikke født med smak for pølser, posesauser eller pommes frites! Det er trist at vi undervurderer barna våre – hvordan skal de tilvennes nye smaker om vi bare gir dem det samme gamle “barnevennlige”? Bred smak handler om å få teste og venne seg til nye ting, i sitt eget tempo og på en leken måte. Middagene i våre matkasser er ikke bare varierte og gode. I Barnekassen finner du for eksempel retter med artige og kreative navn, og tips til hvordan du kan servere dem slik at det blir morsomt å spise. På den måten kan hjemmelagde fiskepinner eller maissuppe med gulrotbrød bli favoritten når barna får velge!

Takk for tilliten

Det fins de som lurer på om jeg ikke blir lei av å planlegge middager for så mange mennesker hver dag. Tvert i mot! Å få mail fra en pappa som forteller om bedre selvtillit på kjøkkenet, en mamma som forteller at tenåringsbarna har lært seg å lage mat, eller en familie som har fått mer tid sammen og hvor barna i tillegg spiser sunn mat med god appetitt er fantastisk – jeg kunne ikke bedt om en artigere jobb!

Adam Bjerck, matkreatør, landslagskokk og gründer

Vi velger kun det beste

Vi stiller strenge krav til våre leverandører, enten det er Ola på Toten eller Gianluca på Sicilia. Adam har et dyktig team rundt seg, bestående av kokker, ernæringsfysiologer og innkjøpere, som alle har ett felles mål: Vi skal være stolte over maten vi serverer deg.

Vår filosofi

Å lage festmat en gang i blant er vel ingen kunst. Hverdagsmat, derimot, skal være både god, sunn og variert, og helst ikke inneholde for mye tilsetningsstoffer. Med våre nøye planlagte matkasser, ønsker vi å inspirere deg til å spise sunt, godt og variert, og i tillegg spare tid og penger der det trengs mest. Det er det som er tanken bak Adams Matkasse.

Våre råvarer

For å kunne gi deg den beste smaksopplevelsen, håndplukker vi sesongens norske grønnsaker. Den norske sesongen er kort, og derfor benytter vi oss også av kvalitetsråvarer fra andre land for å gi variasjon og inspirasjon. I matkassene får du alltid norsk kjøtt, fisk og fugl.

Vi håndplukker

I matkassene får du norsk kjøtt, fisk og fugl, sesongens grønnsaker og inspirasjon fra hele verden. Adam er stadig på reise rundt om i Norge og verden, for å finne frem til de hyggeligste bøndene, de beste vekstforholdene, de beste råvarene. Gjennom god dialog med engasjerte og matglade mennesker, er målet vårt at vi alltid skal være stolte over maten vi serverer. Slik sikrer vi at middagen din blir en suksess.