Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Kremet eggerøre til 17.mai-frokosten

Imponer med en kremet eggerøre du faktisk kan smøre utover skiven med nybakt brød. Kanskje dekker du den også med røkelaks og dill?! Hemmeligheten for å få den kremete konsistensen, er å steke eggene forsiktig, og røre inn litt god ost. Så er det bare å dekke bordet med flagg og nyte frokosten.

Til 4 personer trenger du

  • 6 egg
  • 2 ss meierismør
  • 50 gram revet parmesan eller annen moden hard ost
  • Salt
  • Pepper
  1. Knekk eggene i en bolle, og visp dem sammen med 1 ss smør i biter. 
  2. Varm opp en stekepanne til middels lav varme. Tilsett 1 ss smør og hell i egg og smørblandingen, og stek det 5–6 minutter under omrøring. Eggerøren skal ha en litt flytende, og saftig konsistens. 
  3. Vend forsiktig inn den revne osten. Krydre med salt og pepper.


Siste poster

Kål

Kål

LES MER
Adams julemiddagstips

Adams julemiddagstips

LES MER
Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

Julens grønnsakskaker med sennep, appelsinbakt rosenkål og tyttebærrømme

LES MER
Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

Slik jobber vi for å bekjempe matsvinn

LES MER