Velkommen til Adams blogg!

Sunne og gode eplechips

Adams Matkasse Sep 8, 2017
Den norske epledagen – 17. oktober Epler er proppfulle av fiber, antioksidanter og andre viktige næringsstoffer. Det er den nest mest populære frukten blant oss nordmenn (rett etter banan), så da passer det jo at vi har vår egen epledag, eller...Les mer »

12 tips som gjør deg til en grillkonge

Adams Matkasse May 1, 2017 adam1
Nordmenn elsker å grille, og for de fleste er sommer synonymt med grilling. Det vrimler av gode, og ikke fullt så gode, grilltips om sommeren, og i tips-jungelen er det ikke alltid like lett å vite hva man bør og ikke bør gjøre når man skal g...Les mer »

Hjemmelaget hamburger

Adams Matkasse 546175e071f15_burger
Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. En hjemmelaget hamburger smaker så utrolig mye bedre enn en butikk-kjøpt ferdig hamburger. Her har du en oppskrift på en enkel og god hjemmelaget hamburger. Det er lurt å velge kj...Les mer »

Prøv sommerkål på grillen!

Adams Matkasse 003-009
    Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge her!  Grønnsaker på grillen er populært for tiden. Her har du en enkel fremgangsmåte på hvordan du griller sommerk...Les mer »

Hvitløkssmør til grillmaten

Adams Matkasse garlic_herb_butter_main
Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge! Urtesmør er godt til fisk og skalldyr, men passer også utmerket til andre typer kjøtt. La smøret smeltet over ferdig grillet fisk eller ...Les mer »

3 marinader til grillet kjøtt, fisk og kylling

Adams Matkasse marinated meat
Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge her! Marinader er med på å gi ekstra smak til kjøttet. Her har du tre enkle marinader til kjøtt, kylling og fisk! Asiatisk marinade  ...Les mer »

Prøv rabarbra- og tomatkompott til grillmaten

Adams Matkasse rhubarb
Sesongens rabarbra er endelig her! Denne enkle og smakfulle oppskriften på rabarbra- og tomatkompott må du prøve til grillmaten. Ønsker du å bruke rabarbra- og tomatkompotten som syltetøy eller til dessert? Følg samme fremgangsmåte, men dropp...Les mer »

Enkel og god hjemmelaget BBQ-saus

Adams Matkasse Homemade-Barbeque-Sauce-9
Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Les Adams 12 tips til å bli en grillkonge! BBQ-saus passer perfekt til grillet storfe- og svinekjøtt med mye fett og/eller bein, for eksempel entrecote, spareribs og hamburgere. Mange hj...Les mer »

Saus til svin, kylling og storfe

Adams Matkasse blue-cheese-vinaigrette
                Denne oppskriften er en del av Adams ultimate grill-guide. Denne sausen passer perfekt til grillet kylling, storfe og svin, og er superenkel å lage! Du trenger...Les mer »

Prøv Adams 17. mai-pavlova!

Adams Matkasse Apr 24, 2017 IMGL8075_blogg
Pavlova er perfekt å lage dagen før 17. mai. Den kan stå i kjøleskapet natten over, mens pyntingen kan du godt ta på selve dagen, slik at bærene holder seg friske! Se også: For den avanserte: 17. mai-kake i flaggets farger Marengs 6 eg...Les mer »

For den avanserte – 17. mai-kake i flaggets farger

Adams Matkasse Apr 23, 2017 17. mai kake 2
Nå er 17. mai rett rundt hjørnet, og jeg vil derfor vise deg hvordan du kan lage en smakfull og frisk kake til denne spesielle dagen. Som vist på bildet, kan du bruke blåbær og jordbær til å lage det norske flagget på toppen av kaken. Øns...Les mer »

Imponer med sjokolademuffins!

Adams Matkasse Apr 22, 2017 muffinsbomster
De aller fleste liker muffins, og med mange festlige anledninger i mai er sjokolademuffins et trygt og ikke minst kjempegodt bakverk som du kan briljere med. I tillegg til grunnoppskriften har vi lagt ved en oppskrift på sjokoladefrosting som du...Les mer »

Adams Matkasse

Adams Matkasse ønsker å bidra til en enklere og mer inspirerende mathverdag.I denne bloggen finner du oppskrifter, kjøkkentips, og alt en matelsker trenger!

Bestill en matkasse i dag!

Instagram

Kategorier