Velkommen til Adams blogg!

Kjøttfri middag – Chana Masala med jasminsris og korianderdressing

Adams Matkasse Jan 13, 2017 Chana masala
Chana betyr kikerter og chana masala er en klassisk, indisk vegetarrett. Denne retten er lett å like, velsmakende og eksotisk, og passer derfor godt som ukens kjøttfrie middag. Prøv den ut, da vel! Til Chana Masala trenger du: 2-3 porsjoner ...Les mer »

Bruk opp hvitløksrestene – lag hvitløksbrød!

Adams Matkasse Jan 10, 2017 Hvitløksbaguette1
Hvitløk er en råvare det fort blir rester av, og derfor er det greit å kunne noen triks for å bruke opp alt. Hvitløksbrød er derfor en god idé! Det er enkelt å lage og smaker fortreffelig som tilbehør til middag. Vår oppskrift får du her. ...Les mer »

Adams saftige eplekake!

Adams Matkasse Eplekake1
En god, norsk eplekake er alltid en sikker vinner - både som dessert, i kaffebesøk eller en liten godbit når du vil unne deg noe ekstra godt. Den kan serveres både varm og kald, og med godt tilbehør. Denne eplekaken er perfekt å lage dersom du ...Les mer »

Frisk sitrusmarmelade

Adams Matkasse Marmelade
Selv om julen er over får man fortsatt tak i friske, gode klementiner. Kanskje du til og med har en del klementiner til overs fra julefeiringen? Uansett, du må prøve denne friske sitrusmarmeladen! Den kan nytes på brødskiven, til ost eller på f...Les mer »

Chiapudding – en ny frokostfavoritt?

Adams Matkasse Chiapudding
Chiapudding er ikke bare godt og sunt, men den lager seg selv i kjøleskapet over natten! Om ikke det er argument nok er det greit å vite at det bare er fantasien som setter begrensinger for tilbehøret du kan ha til chiapuddingen. Vi gir deg vår b...Les mer »

Frisk pastasalat med kylling og eple

Adams Matkasse pasta- og kyllingsalat
Noen dager er det godt med en enkel og lett middag, og hva passer da bedre enn en god salat? Lag en ekstra porsjon og spis resten til lunsj dagen etter! Det fine med salater, er at du kan bruke alle dine favoritt grønnsaker! Kombinasjonene er mange!...Les mer »

Luftige hveteboller

Adams Matkasse 2222279707_60b1d684ec_o (2)
Det er ikke mye som slår lukten av nystekte boller. Her har du oppskriften på det vi mener er verdens beste boller! Følg grunnoppskriften eller prøv deg på skillingsboller, rosinboller eller sjokoladeboller. Her finner du garantert din bollefavo...Les mer »

Sunne frokostvafler

Adams Matkasse Jan 8, 2017 sunne frokostvafler
Noen ganger kan det være godt å få et alternativ til brød og annen brødmat, og da er frokostvafler et godt alternativ. Frokostvaflene er laget med sammalt mel og er derfor rike på kostfiber. Siden de ikke inneholder sukker fungerer de godt m...Les mer »

10 tips til matpakken!

Adams Matkasse bokstaver_rosamatboks
Etter en avslappende juleferie er det lett for å komme ut av rutinene på flere felt – blant annet når det kommer til matpakken. Vi gir deg de ti beste tipsene våre til hvordan du lager en god og variert matpakke når skolestart nærmer seg. ...Les mer »

Slik holder du nyttårsforsettene

Adams Matkasse Jan 1, 2017 menyteamet_mindre
Nytt år, nye muligheter! Tror du at du vil klare å holde nyttårsforsettene dine? Vår ernæringsrådgiver, Malin Hatlebakk, gir deg fire tips! De fleste av oss setter seg nyttårsforsetter når et nytt år står for døren, og like mange sl...Les mer »

Adams oppskrift på nyttårskalkun

Adams Matkasse Dec 25, 2016 kalkun
Adam deler sin deilige oppskrift på fylt kalkun.   Sennep- og honninglasert kalkun med rotgrønnsaker, appelsinsaus, potetkrem og stekt rosenkål Steg 1: Smør under kalkunskinnet - 1 kalkun, ca 4 kg - 100 g smør Sett ovnen på 125 grad...Les mer »

Pinnekjøtt på 1-2-3

Adams Matkasse Dec 8, 2016 12120451_1563951500492281_598597332_n
Julen og pinnekjøtt går hånd i hånd for de aller fleste. Men hvordan tilbereder du egentlig en god pinnekjøttmiddag? Her har du en enkel og deilig oppskrift!   Dette trenger du: - 2 kg pinnekjøtt - 800 g mandelpotet - 1 stk ...Les mer »

Adams Matkasse

Adams Matkasse ønsker å bidra til en enklere og mer inspirerende mathverdag.I denne bloggen finner du oppskrifter, kjøkkentips, og alt en matelsker trenger!

Bestill en matkasse i dag!

Instagram

Kategorier