Laktosefri
Asiatisk suppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød
4.3 (123)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
Asiatisk suppebase
700 g
Srirachasaus
½ pakke
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 623 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 60 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp suppen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring. Smak til med srirachasausen.
Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Ha gulroten i suppen, og la suppen småkoke på middels varme i 5–10 minutter. Tilsett pak choyen i suppen 3–4 minutter før servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Smak til med salt og pepper, og ha kyllingen over i suppen.
Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp suppen med korianderen, og server limebåtene til retten.
God middag!