Laktosefri
Steamed buns med hoisinmarinert pulled pork, sprø grønnsaker og chilimajones
4.27 (622)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Grønt eple
1 stk
Steamed buns
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 734 kcal
- Fett: 29 g
- Karbohydrater: 89 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og stek det i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til det er gjennomvarmt. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og vend inn hoisinsausen.
Skrell og kutt gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken og eplet i strimler.
Kok opp litt vann i en kjele, og legg i en sil. Bruk gjerne en dampkjele, bambusdamper eller fiskekjele. Vannet skal ikke nå opp til silen. Legg bunsene i silen, og legg lokk på kjelen. Damp bunsene i 3–4 minutter, til de har blåst seg opp og er gjennomstekte. Legg bunsene over på en tallerken, og dekk tallerkenen med et kjøkkenhåndkle slik at de holder seg varme frem til servering.
Fyll bunsene med kjøttet, grønnsakene og chilimajonesen.
God middag!