Laktosefri
Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat
4.29 (1052)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- olivenolje
Rødløk
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Pizzabunner
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 919 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 97 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
Skrell rødløken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i tynne skiver.
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med pepperonien, soppen og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
Skyll ruccolaen, og ha den i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp pizzaen med ruccolaen ved servering.
God middag!