Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat
Laktosefri

Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat

4.29 (1052)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • olivenolje
Rødløk
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk)
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 919 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
 Skrell rødløken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i tynne skiver.
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med pepperonien, soppen og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
 Skyll ruccolaen, og ha den i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp pizzaen med ruccolaen ved servering.
God middag!