Sultne gutter
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinbakt laks med ris, wokkede grønnsaker og spicy kålsalat
4.06 (233)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
135 g
Laksefilet
270 g
Hoisinsaus
½–1 pakke
Soyasaus
1 ss
Gulrøtter
400 g
Strimlet kålsalat
120 g
Chilimajones
½–1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 857 kcal
- Fett: 44 g
- Karbohydrater: 78 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bak grønnsakene med fisken i ovnen. Vend inn soya- og hoisinsausen med grønnsakene og bak dem først i 10 minutter ved 200 grader. Legg så fisken oppå grønnsakene og bak videre i omtrent 8 minutter, eller til fisken flaker seg.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken i en ildfast form, og smør hoisinsausen over fiskestykkene. Ha 1 ss soyasaus i formen. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skrell og kutt gulrøttene i fire på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene i omtrent 3 minutter, til de har fått en stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper.
Bland kålsalaten sammen med chilimajonesen, og smak til med litt salt og pepper, og ønsket mengde av chiliflakene.
God middag!