Fiskekaker med sprøstekt bacon, råkostsalat og smørsaus
Glutenfri

Fiskekaker med sprøstekt bacon, råkostsalat og smørsaus

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Smørsaus
1 pakke
(Sulfitt, Melk, Laktose)
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Bacon
150 g
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 732 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 57 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm og server sausen i en egen liten kjele. Vask og riv appelsinskall i sausen for litt mer inspirerende smak.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett en stor kjele med vann på kok til potetene og sausen.
 Kok potetene i vannet fra punkt 1 i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha posen med sausen i vannet de siste 10 minuttene av koketiden. 
Fordel fiskekakene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme. 
Varm opp en stekepanne til høy varme. Stek baconet i pannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gyllent. 
Skrell gulrøttene og appelsinen. Grovriv gulrøttene på et rivjern, og kutt appelsinen i terninger. Ha gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål, og bland det sammen. Krydre med litt salt og pepper.  
 Sil vannet av potetene, og hell sausen i en serveringsskål (se tips). Vel bekomme! 
God middag!