Glutenfri
Fiskekaker med sprøstekt bacon, råkostsalat og smørsaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Småpoteter
300 g
Smørsaus
1 pakke
Fiskekaker
360 g
Bacon
150 g
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 732 kcal
- Fett: 38 g
- Karbohydrater: 57 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Varm og server sausen i en egen liten kjele. Vask og riv appelsinskall i sausen for litt mer inspirerende smak.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Sett en stor kjele med vann på kok til potetene og sausen.
Kok potetene i vannet fra punkt 1 i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha posen med sausen i vannet de siste 10 minuttene av koketiden.
Fordel fiskekakene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Varm opp en stekepanne til høy varme. Stek baconet i pannen i omtrent 5 minutter, eller til det er gyllent.
Skrell gulrøttene og appelsinen. Grovriv gulrøttene på et rivjern, og kutt appelsinen i terninger. Ha gulrøttene og appelsinen i en serveringsskål, og bland det sammen. Krydre med litt salt og pepper.
Sil vannet av potetene, og hell sausen i en serveringsskål (se tips). Vel bekomme!
God middag!