Sous vide-kyllingfilet og bulgursalat med ruccola, nektarin og sennepsvinaigrette
Laktosefri

Sous vide-kyllingfilet og bulgursalat med ruccola, nektarin og sennepsvinaigrette

4.13 (182)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Bulgur
125 g
(Hvete)
Nektarin
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½–1 stk
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Sitron
1 stk
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 578 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 44 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker å forenkle tilberedningen så kan kyllingen kuttes i terninger og vendes kald inn i salaten.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
 Ha kyllingen og sjyen fra pakken i en ildfast form (se tips), og stek den i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering.  
Tilbered bulguren som anvist på pakken.  
Bland sammen sennepsvinaigretten, saften fra sitronen og ½ ss olivenolje i en liten skål. 
Skyll og kutt nektarinen og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og tørk ruccolaen. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål og bland inn vinaigretten og den ferdigkokte bulguren. Topp med kyllingen og sjyen. Vel bekomme!   
God middag!