Laktosefri
Sous vide-kyllingfilet og bulgursalat med ruccola, nektarin og sennepsvinaigrette
4.13 (182)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Bulgur
125 g
Nektarin
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½–1 stk
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Sitron
1 stk
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 578 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 44 g
- Protein: 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker å forenkle tilberedningen så kan kyllingen kuttes i terninger og vendes kald inn i salaten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha kyllingen og sjyen fra pakken i en ildfast form (se tips), og stek den i ovnen i 10–15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Bland sammen sennepsvinaigretten, saften fra sitronen og ½ ss olivenolje i en liten skål.
Skyll og kutt nektarinen og agurken i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og tørk ruccolaen. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål og bland inn vinaigretten og den ferdigkokte bulguren. Topp med kyllingen og sjyen. Vel bekomme!
God middag!