Laktosefri
Lun byggrynssalat med kylling og bakte beter, servert med rødvinssaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bygg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Gulbete
1 stk
Rødbete
1 stk
Spinat
50 g
Byggrynssalat
1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Rødvinssaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 509 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 31 g
- Protein: 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk hansker og et plastskjærebrett når du skreller og kutter rødbeten. Den avgir mye farge som ikke er så lett å fjerne. Ha gjerne 1 ss olivenolje og 1 ss eddik i byggrynssalaten for en ekstra karakter på retten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt betene i tynne båter, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek betene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er møre.
Ha kyllingen og kraften fra posen i en ildfast form. Stek kyllingen i ovnen under betene i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm. La kyllingen hvile på benken i omtrent 3 minutter, og skjær den i skiver.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring
Skyll og tørk spinaten. Ha de bakte betene på et stort serveringssfat, og vend inn byggrynssalaten og spinaten. Topp salaten med kyllingen og server rødvinssausen til.
God middag!