Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing

4.19 (694)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • soyasaus
  • egg
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Smør
1 ss
(Melk)
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Egg
1 stk
(Egg)
Panering
½ pakke
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Olje
1 ss
(Egg)
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 901 kcal
  • Fett: 52 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!