Pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette
15-20
Vegetar

Pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • havre,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje

Pasta penne

fullkornspenne
Fullkornspenne (Hvete)
200 g
edamamebønner
Edamamebønner (Soya)
1 pakke

Pastasalat

cherrytomater
Cherrytomater
250 g
restaurantsalat
Restaurantsalat
50 g
rødløk
Rødløk
½ stk
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
75 g

Vegetarsnitzler

vegetarschnitzler
Vegetarschnitzler (Selleri, Havre, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 836 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 106 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne et godt stykke brød til retten.

  1. Pasta penneTilbered pastaen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene med pastaen det siste minuttet av koketiden. 
  2. Pastasalat: Skyll tomatene og salaten i kaldt vann, og kutt tomatene i to. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål. 
  3. Vegetarschnitzler: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek vegetarschnitzlene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og har en gyllen skorpe. Del schnitzlene i strimler når de er ferdigstekte. 
  4. Pastasalat, fortsettelse: Vend den ferdigkokte pastaen, edamamebønnene og sennepsvinaigretten inn i salaten, og topp med vegetarschnitzlene. Server urtedressingen til retten.