20-30
Estragon- og hvitløksmarinerte kyllingspyd med agurk- og rødløkssalat, bulgur og yoghurtdressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- sukker
- olje
- salt
- pepper
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Salat
Rødløk
½ stk
Agurk
½ stk
Sitron
½–1 stk
Sukker
½ ts
Yoghurtdressing
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke
Kyllingspyd
Kyllingspyd med estragon og hvitløk
300 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 500 kcal
- Fett 16 g
- Karbohydrater 43 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker kan du vende bulguren sammen med grønnsakene til en salat.
- Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Salat: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll og kutt agurken i terninger. Ha løken i en serveringsbolle sammen med 1 ts sukker, litt salt og skvis over saften fra sitronen. La løken stå å trekke frem til servering. Vend inn agurken rett før servering.
- Yoghurtdressing: Ha yoghurten og sitruskrydderet i en skål, og smak til med pepper.
- Kyllingspyd: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingspydene i 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
- God middag!