15-20
Vegetar
Pastasalat med vegetarschnitzler, cherrytomater og sennepsvinaigrette
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- havre,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- olje
Pasta penne
Fullkornspenne (Hvete)
200 g
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Pastasalat
Cherrytomater
250 g
Restaurantsalat
50 g
Rødløk
½ stk
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
75 g
Vegetarsnitzler
Vegetarschnitzler (Selleri, Havre, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 836 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 106 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne et godt stykke brød til retten.
- Pasta penne: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok edamamebønnene med pastaen det siste minuttet av koketiden.
- Pastasalat: Skyll tomatene og salaten i kaldt vann, og kutt tomatene i to. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en serveringsskål.
- Vegetarschnitzler: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek vegetarschnitzlene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte og har en gyllen skorpe. Del schnitzlene i strimler når de er ferdigstekte.
- Pastasalat, fortsettelse: Vend den ferdigkokte pastaen, edamamebønnene og sennepsvinaigretten inn i salaten, og topp med vegetarschnitzlene. Server urtedressingen til retten.